Du kan nå melde deg på NLD2013!

Innover-Utover

Se utover. Ta hjemover. Tenk fremover.

Næringslivsdagen ønsker i år å inspirere til innovasjon og vekst i nord.
For å få til dette mener vi det er viktig å se utover – for å hente impulser hjemover – som løfter oss videre oppover og fremover.

InnoverTxt

Nye impulser – nye idéer – videre vekst!

Næringslivsdagen 2012 hadde tittelen «LØFT», vi sto på terskelen til en ny tid, fulle av forventninger til det som skulle skje – med nye og store etableringer – i regionen. I år løfter vi blikket igjen og ser nærmere på suksesshistorier og utviklingen i Tromsø-regionen – til inspirasjon for deltakere på konferansen. Med innovative, fremtidsrettede og nytenkende foredragsholdere, fra inn og utland, – skal vi gi deg, dine kolleger og samarbeidspartnere faglig påfyll og perspektiver på fremtiden i nord.

Foreløpig program

I år finner du Kjell A Nordstrøm (Professor ved Handelshøyskolen i Stockholm) – rangert blant topp ti ledelsestenkere i verden, Anders Opdahl (Redaktør-Nordlys) muligheter og utfordringer innen handel og sentrumsutvikling (paneldebatt med blant andre Øyvind Hilmarsen, Herman Kristoffersen og Laila Myrvang), Belinda Andersen (CEO-Naviguiding AS) – kåret til nordens fjerde beste innovasjonsprosjekt, Federico Lozano (Design Thinker – Handelshøyskolen i Tromsø) – årets foreleser ved UiT og den tyske adferdsøkonomen Dr. Marc Von Staufenberg med flere blant konferansens spennende foredragsholdere. Videre vil vi få høre om utviklingen og mulighetene innen handel og reiseliv. Tradisjonen tro vil det være underholdning under kveldsarrangementet samt musikalsk bidrag fra Peter Estdahl før middagen.

Kjell 2011Peter Estdahl
Kjell A Nordstrøm og Peter Estdahl kommer – kommer du?   

For mer informasjon om konferansen og påmelding besøk nldtromso.com
SAMARBEIDSPARTNERE

Vi benytter anledningen til å takke våre samarbeidspartnere:

samarbeidspartnere

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s