NLD2013

Hold av 13. mars 2013

Næringslivsdagen 2013 arrangeres på Rica Ishavshotell i Tromsø onsdag 13. mars 2013. Konferansen er den 18. i rekken og temaet er INNOVÉR – UTOVER. Vi ser frem til å inspirere konferansens rundt 300 deltakere (70 % næringsliv).

Se utover. Ta hjemover. Tenk fremover.

Næringslivsdagen ønsker i år å inspirere til innovasjon og vekst i nord.
For å få til dette mener vi det er viktig å se utover – for å hente impulser hjemover – som løfter oss videre oppover og fremover.

Nye impulser – nye idéer – videre vekst!

Næringslivsdagen 2012 hadde tittelen «LØFT», vi sto på terskelen til en ny tid, fulle av forventninger til det som skulle skje – med nye og store etableringer – i regionen. I år løfter vi blikket igjen og ser nærmere på suksesshistorier og utviklingen i Tromsø-regionen – til inspirasjon for deltakere på konferansen. Med innovative, fremtidsrettede og nytenkende foredragsholdere, fra inn og utland, – skal vi gi deg, dine kolleger og samarbeidspartnere faglig påfyll og perspektiver på fremtiden i nord.

Konferansen foregår på dagtid. Det blir engasjerende foredrag og rikelig med tid til nettverksbygging i pausene. De som ønsker det kan delta på middag på Rica Ishavshotell etter konferansen. Kvelden før arrangeres en uofisiell Get-together, en ypperlig anledning til å varme opp til konferansen.

Følg oss på Facebook
På våre Facebook-sider finner du til enhver tid aktuell informasjon. Trykk «Liker» så er du med i det gode selskap. Hvis du lurer på noe, send en e-post til info@nldtromso.com.